Tallers / Entén el valor de la pràctica artística, coneix el seu procés i forma’t en diferents llenguatges i tècniques! Oferim tallers i projectes educatius oberts a tothom, tant gratuïts com de pagament, realitzats pels nostres residents i socis, que estan enfocats a:

L’exploració activa i la participació directa: podràs desenvolupar una comprensió més profunda de com l’art pot comunicar idees, emocions i perspectives úniques.

Conèixer el procés de creació artística: des de la concepció d’una idea fins a la seva materialització en una obra mitjançant activitats pràctiques i exercicis guia. Tot perquè acabis desplegant la teva capacitat d’expressió creativa.

Descobrir i explorar diferents formes d’expressió: adquirint noves habilitats i ampliant els teus horitzons artístics. Així podràs descobrir les tècniques que més ressonen amb tu i que poden ser l’inici del teu desenvolupament artístic.

Actualment, la comunitat artística de La Volta està integrada per persones que despleguen el seu treball creatiu en l’art mural, l’escultura, la pintura, la il·lustració, el gravat, l’estampació, la fusteria, la ceràmica, la fotografia digital i analògica, el pop-up, els bioplàstics, l’art digital i electrònic, etc. És una comunitat artística, professional i interdisciplinària que estableix llaços amb els participants i comparteix els seus coneixements, recursos i experiències.

La comunitat voltaica ofereix diferents tipus de tallers adaptables al context i les necessitats de les persones participants:

  • Tallers per a centres educatius: Catàleg Arts, oficis i noves artesanies i Projecte educatiu: Aula-Volta. Llenguatges artístics, tècniques i debats per a la reflexió compartida
  • Tallers al barri de Sant Narcís: Jornades Voltaiques, Festa Major, Tallers incòmodes, Tallers dels residents.

Tallers 2024