Política de Privadesa

Conforme amb la legislació en protecció de dades i l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el propietari del lloc i responsable del tractament de les dades és l’Associació Cultural la Volta amb NIF G 55297907 i domiciliada a la plaça de l’Assumpció, 22, 17005 Girona.

Telèfon de contacte: +34 722 732 756
Correu electrònic: info@femlavolta.cat

D’acord amb el que disposa l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i l’article 13 del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) l’informem de:

El responsable del tractament és l’Associació Cultural La Volta amb domicili a Girona, plaça de l’Assumpció, 22. L’informem que les dades que vostè ens faciliti en el formulari de subscripció al butlletí de La Volta que trobarà a la web i les dades que ens enviï a la nostra adreça de correu electrònic, seran tractades únicament per l’Associació Cultural La Volta com a responsable de la web. En cap cas se cediran aquestes dades a terceres empreses per a l’explotació comercial d’aquestes. Les dades són emmagatzemades localment a Espanya (EU).

Té dret a accedir, rectificar, suprimir, oposar-se a què les seves dades es tractin, a limitar el tractament, a demanar la portabilitat de les dades, a no ser sotmès a decisions individuals automatitzades i a revocar el consentiment que atorga. Per exercir aquests drets pot dirigir-se per escrit a l’adreça del responsable del tractament que consta en aquest avís legal.