Paradistes / Et dediques a l’art o l’artesania? Treballes en projectes de bioconstrucció i sostenibilitat? Potser ets il·lustrador, creador d’animacions o artista visual? O bé et dediques al disseny o creació de productes innovadors, tecnològics o digitals? 

Podries ser un paradista de les nostres Jornades Voltaiques i donar a conèixer la teva obra, producte o servei! Els paradistes són l’ànima d’aquestes jornades!

Les Jornades Voltaiques són esdeveniments culturals, de temàtica específica, que organitzem quatre vegades a l’any, a l’aire lliure i d’accés gratuït, a la plaça de l’Assumpció de Sant Narcís:

Art i artesania (març)
Bioconstrucció i sostenibilitat (juny)
Il·lustració, animació i arxiu (setembre-octubre)
Disseny de producte i artesania digital (desembre)

Cada jornada és codissenyada i cocreada per un equip de treball integrat per professionals de l’àmbit per garantir una programació de qualitat tant per al públic general com per a  l’especialitzat.

Participar en les jornades significa:

  • Visibilitat i públic per a donar a conèixer i vendre la teva obra, producte o servei: les jornades atrauen una gran quantitat de visitants interessats en el tema específic que tractem.
  • Relacions: hi participen creadors, artistes i professionals del mateix sector amb els quals pots establir contactes o generar oportunitats de col·laboració.
  • Aprenentatge: programem conferències, tallers i taules rodones per compartir coneixements i experiències amb altres professionals del sector.

T’agradaria participar en les jornades voltaiques? Uneix-te a la comunitat de paradistes de La Volta!