Lliçó d’anatomia amb Pep Admetlla i Joan San Molina

Dissabte 5 d’octubre, d'11 a 13 h i de 15 a 17 h. Centre Cívic de Sant Narcís.

Lliçó d’anatomia amb Pep Admetlla (artista) i Joan San Molina (neurocirurgià).

Sessió teoricopràctica per aprendre els secrets de l’anatomia des d’una doble perspectiva: l’artística i la científica.

“Com a ciència, l’anatomia ha estat víctima del seu propi nom. Aquest procedeix, en efecte, del verb grec anatemnein, tallar o dissecar. L’anatomia del cadàver és només un mitjà, metòdicament associada a una altra mentalitat i a altres procediments de recerca, pot ser vivificada i donar-nos així un coneixement intuïtiu i una profunda comprensió racional de la forma i l’estructura reals del nostre cos.”
De l’assaig El Cuerpo humano – Teoría actual de Pedro Laín Entralgo.

📅 Dissabte 5 d’octubre, d’11 a 13 h i de 15 a 17 h

📍 Centre Cívic de Sant Narcís, Girona

Important:

PLACES EXHAURIDES. 

  • No cal coneixements previs.
  • Per adults.

En cas que estigueu a cura de mainada, podem oferir servei de cangur (ens heu d’escriure amb antelació).

Consultes o dubtes a info@femlavolta.cat

 

Pep Admetlla. En l’àmbit acadèmic, va estudiar història de l’art a la Universitat de Girona (UdG), el Màster en Disseny Industrial i Desenvolupament del Producte (UdG-UPC), i en preparació, el lliurament de la tesina del Màster en Arquitectura, Art i Espai Efímer (UPC-ETSAB). A partir del 1988, any en què inicia la seva activitat professional, comença a realitzar exposicions i diferents treballs que posen en relació l’escultura, el disseny, l’arquitectura i la pedagogia. Les exposicions de Pep Admetlla s’han pogut veure tant en galeries com en espais institucionals de Girona, Barcelona, Lleida, Madrid, La Corunya, Saragossa, etc., així com en altres països com França, Alemanya, Grècia, Brasil, Corea, Itàlia, etc. Des del 1998 imparteix classes en el Màster d’Arquitectura, Art i Espai Efímer (UPC-ETSAB).

Joan San Molina. Doctor en Medicina per la UB i Neurocirurgià (1984). Professor Titular d’universitat de la Universitat de Girona (UdG) (2008-2023). Professor Emèrit de la FM de la UdG des de 2023. Cinquanta anys d’experiència docent com a responsable de la Neuroanatomia Humana del Grau de Medicina a la Universitat de Barcelona (UB, 1973_2008) i a la UdG com a Coordinador del Mòdul de Neurociència Integrada de la Fac. Med. de la UdG (2008_2022).
La seva activitat investigadora s’ha desenvolupat en relació amb la recerca en metodologies docents, en la comprensió i el disseny geomètric del crani i altres estructures anatòmiques en diferents àmbits.

Compartir