Contacte, una trobada amb el món vegetal

Plaça de l'Assumpció, 25. Sant Narcís.

Contacte, una trobada amb el món vegetal és l’exposició que neix de la col·laboració de dues residents de La Volta, Judith Iglesias i Verónica Alvarez.

Aquesta exposició explora la nostra relació amb la natura. Mitjançant escultures i aquarel·les conviden a reconnectar-nos-hi d’una manera sensible i subtil.
Les obres exploren una visió íntima i reflexiva del món natural.

Inauguració
📅 8 de juny de 2024, a les 13:30 h
📍 plaça de l’Assumpció, 25, Sant Narcís

 

Judith Iglesias i Ferrer, artista i educadora gironina graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, especialitzada en pintura i amb un Màster de Formació del Professorat. A través de la pintura, l’escultura i la serigrafia busca connectar les persones amb la natura. De manera autodidacta ha après sobre horticultura ecològica i plantes medicinals, i a partir de la seva implicació en la Associació de Naturalistes de Girona ha obtingut molts coneixements sobre flora, fauna i ecologia.

Verónica Alvarez, artista visual que treballa amb ceràmica, juga amb la projecció i la llum en instal·lacions i relats creats amb la tècnica del “stop motion”. A través de les seves obres explica relats on el protagonista és el cos femení. Llicenciada en Arts Visuals a la Universitat Nacional de Buenos Aires, va cursar el Ciclo Superior de Cerámica Artística a l’escola Dionisio Ortiz de Córdoba, España. També disposa de coneixements autodidactes en tècniques plàstiques com l’escultura, el dibuix i la pintura, així com en arts escèniques com ara el teatre i la dansa.

 

Compartir