Persones, idees, espais, equips: Artesanies digitals

Diumenge 20 de desembre a les 12:30 h (espai cúpula, plaça de l'Assumpció de Sant Narcís)

Una taula rodona per abordar la situació actual de les anomenades artesanies digitals: la seva presència, els reptes de futur, els recursos dels que disposen i les vies de desenvolupament. L’esdeveniment s’emmarca dins les les Jornades Voltaiques organitzades per l’Associació Cultural La Volta i l’Oficina de Foment de les Arts. El cicle “Persones, idees, espais, equips” cerca crear espais de debat que volen tractar qüestions d’interès per al desenvolupament empresarial dels sectors professionals específics que es reuneixen a cada edició.

Hi participa: Eva Blanes (A-FAD), Sara González de Ubieta (artesana i dissenyadora de sabates) i Xavier Villas i Balasch (Artesania Catalunya).

Diumenge 20 de desembre a les 12:30 h (espai cúpula, plaça de l’Assumpció de Sant Narcís).

Inscripcions a aquí.

Ho organitza: Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC), Associació Cultural La Volta i Oficina de Foment de les Arts. En cas de no poder-se realitzar presencialment, es realitzarà de manera virtual.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Compartir