CABLE A TERRA. Taller de consciència corporal i massatge thai a cura de Victoria Larribeau

amb Victoria Larribeau. Dissabte 24 de setembre de 10 a 13 h. Plaça de l'Assumpció 25 (La Volta)

CABLE A TERRA a cura de Victoria Larribeau

Taller de consciència corporal i massatge thai · Eines per connectar amb el nostre cos, la terra, l’altre i el que ens envolta.

Imaginem que estem desconnectats de la terra, però vivim en ella. El nostre cos és com una càpsula, una membrana que no permet la interacció entre el dins i el fora. Perdem l’orientació.

En aquest taller treballarem la nostra consciència i percepció per aprendre a reconnectar-nos a Gaia, organisme viu del qual formem part.

Abordarem la consciència corporal a través de diferents exercicis pràctics de moviment i autoobservació en relació amb el nostre cos i la nostra postura. Després aprendrem una seqüència bàsica de massatge tailandès per treballar la consciència, la presència i l’escolta amb un altre; exercitant actes de cura i benestar compartits.

Dissabte 24 de setembre de 10 a 13 h 

Plaça de l’Assumpció 25 (La Volta)

Preu: 15 €

Places disponibles: 6

Preinscripcions a info@femlavolta.cat

 

Victoria Larribeau

Vaig estudiar arts escèniques i em vaig especialitzar en dansa. Després d’un camí de deu anys d’experiències amb diverses pràctiques corporals, investigació, ensenyança i creació d’obra, vaig entrar al món de la sanació, fent la formació de massatge tailandès i iniciant-me en el món del reiki.

Treballar el cos des de diferents perspectives m’ha ajudat a ampliar la meva consciència. Durant aquest temps m’he adonat que tot el que he anat aprenent en relació amb el cos s’ha acabat expressant en altres àrees de la meva vida i ha servit per modificar l’entorn.

Entenc el cos com un sistema meravellós que forma part d’un sistema més gran: la vida, la terra. L’estil de vida que portem ens desconnecta del que realment som. Aquest taller servirà per recuperar aquesta connexió des del cos. Un cos que pensa, que sent, que és.

 

 

 

 

Compartir