El Temps Perdut_ Xavi Bobés

Del 26 de setembre de 2020 al 26 de novembre de 2020 _ Horari: dimecres i dijous de 18 a 20 h

Del 26 de setembre de 2020 al 26 de novembre de 2020. 

Inauguració: 26 de setembre a les 13:13 h a la plaça Assumpció 15 en el marc de la La Volta #34 dedicada a la il·lustració, l’animació i l’arxiu.

Dimarts 29 de setembre a les 19:30 h _ Visita comentada amb l’artista.

Instal·lació d’objectes, mobiliari intervingut i restes de coses que presenten una influència en comú: el temps passat entre mans a un escenari.

Després de més de quinze anys donant voltes entre maletes, caixes, moltes hores de magatzem i també de furgoneta, i finalment arribant a teatres i altres espais impossibles de nomenar un a un; no només la pols i les empremtes del desgast han transformat tot allò que ja des d’un inici era considerat memòria material. Alguns han gairebé desaparegut, altres han mudat en un estat híbrid entre aquí i el més enllà, i en alguns escollits, l’atzar els ha regalat la poesia dels temps perduts.

Alhora totes aquestes “coses” són també un inventari d’instants impossibles de recuperar. Només en queda un record cada vegada més transparent, i segur, alguna rampoina que tornarà d’aquí a uns anys al mercat de segona mà d’on prové, o a la deixalleria a l’espera de noves mans.

Aquesta instal·lació recull materials seleccionats dels espectacles:
El rei de la Soledat, A taula, Insomni, MonstresCosas que se olvidan fácilmente i Corpus.

Xavi Bobés: Creador escènic. Es defineix com autodidacta. Apassionat de la poètica dels objectes, investiga des de fa més de disset anys amb tot tipus d’objectes quotidians. Col·labora amb altres creadors com assessor de creació en l’especialitat de dramaturgia objectual. Aprofundeix en la recerca del contingut simbòlic/teatral dels objectes i de tot allò aparentment  banal. I això ho fa mitjançant la creació, l’assaig i la docència.

Dies i horari d’obertura: dimecres i dijous (18 a 20 h) o visites a convenir

email: info@femlavolta.cat

Organitza: Associació Cultural La Volta

Amb el suport: Beques KREAS de l’Ajuntament de Girona, Departament de Cultura (Generalitat de Catalunya)/ Diputació de Girona

Col·labora: Temporada Alta

Fotos: Andrea Díaz

Compartir