COLLAGE deSASTRE objectes i papers

Miquel Àngel Joan, “Llonovoy” presenta COLLAGE deSASTRE objectes i papers. LLonovoy s'apropia d'imatges i les transforma per a filtrar-nos un sentiment de sorpresa, provocació i subversió. Visita comentada dijous 6 de juliol a les 19 h. Plaça de l'Assumpció, 15.

Visita comentada el dijous 6 de juliol a les 19 h a la plaça de l’Assumpció 15.

Miquel Àngel Joan, “Llonovoy” (Mallorca, 1961) combina el seu treball al teatre com a escenògraf amb la tasca d’escriptor, i creador d’obra artística sota el concepte de collage.

No li agrada l’etiqueta d’artista multidisciplinari, ell es defineix com a còmic, un còmic que utilitza l’humor com a forma de resistència.

És un mestre de l’humor àcid, de la poesia i , sovint, de la protesta i la reivindicació. I sempre d’una manera lúcida, seriosa, irònica, crítica.

Totes les seves accions i creacions traspuen un codi ètic amarat d’una honradesa arcaica.

El collage/assemblage és essencial en el procés creatiu de Llonovoy: l’artista s’apropia d’imatges i les transforma per a filtrar-nos un sentiment de sorpresa, provocació i subversió. En totes les seves formes creatives juga amb l’ambigüitat i deixa que l’obra generi diverses interpretacions que l’espectador s’ha d’encarregar d’inventar.

Magdalena Aguiló Victory

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir