La Volta #26: bioconstrucció i disseny sostenible

Dissabte 20 d'octubre (10 a 20h) a la plaça de l'Assumpció de Sant Narcís

El dissabte 20 d’octubre de 10 a 20h a la plaça de l’Assumpció del barri de Sant Narcís (Girona) tindrà lloc La Volta #26 dedicada, en aquesta ocasió, a la bioconstrucció i el disseny sostenible. Més de 20 parades amb propostes que ofereixen una resposta creativa a la prevenció i reducció de l’impacte ambiental dels processos de producció i promouen l’ús de materials saludables i sostenibles, o recuperats. A més a més, des de La Volta es pretén fomentar la trobada entre professionals del sector amb la taula rodona (17h) “Bioconstrucció i espai urbà” on hi participaran Gabi Barbeta (Ecoarquitectura), Àngels Castellarnau (Edra Cultura y Natura), Jesús Flores (Recetas urbanas) i Terram (Arquitectura sostenible amb terra), i les activitats pedagògiques a càrrec de Jordi Domènech (Volta catalana) (tot el dia), Esfèric (Cúpules geodèsiques), Joan Roura (cuines i estufes) (tot el dia), Aleix Grifoll (Cistelleria) (10:30-11:30h) i Nourdine Khalili (Encanyissat) (16-17h).

Els espais expositius del projecte exploraran el reciclatge creatiu i s’obriran a les arts visuals vinculades al treball amb elements naturals, recuperats o reciclats, en una mostra col·lectiva amb els autòmats de Pong Toys, les escultures de Moradi Il Sedicenti i les matrioixques de Marta Salvador com a protagonistes i que s’inaugurarà a les 13:13h a La Cova de La Volta (Pç. de l’Assumpció 15) i al n.22.

I a les 12h, durant el vermut, pujarà a l’escenari la banda gironina LETS (rock, soul) per presentar-nos el seu primer àlbum, de títol homònim.

I a partir de les 14h, Tothom a taula servirà la paella per dinar!

Foto de Carles Palacio

Carles Palacio
Compartir