Plego

Fem figures de paper inspirant-nos en la natura i les formes orgàniques. T’ho deixem tot a punt perquè passis una bona estona muntant-les.

David i Joan Corominas

Plego neix a la V1 de La Volta al 2016, de la mà de dos germans dissenyadors amb set creativa. L’experiència d’en Joan i en David Corominas en disseny de producte, modelisme, disseny gràfic, comunicació i gestió de projectes possibilita la creació d’un producte singular que no només serveix com a element decoratiu sinó que també ens fa moure les mans, construir, donar forma… Escullen el paper com a suport creatiu, concedint-li una nova dimensió, aprofitant la seva versatilitat i caràcter tangible, transformant la planícia en valls i muntanyes a través del plec.

Plego s’inspira en la natura assumint el repte de convertir les formes orgàniques que ens envolten en figures polièdriques. Aus de Catalunya és la seva primera col·lecció, composada de moment per tres figures pensades per ser muntades a casa: el pit-roig, la Mallerenga carbonera i el mussol comú.

Per saber més sobre l’obra i la intenció de Plego pots entrar a: www.plego.art

 

Compartir