La Nuclear

Empresa que acompanya i ofereix suport professional a projectes culturals i associacions

La Nuclear neix l’any 2019 de la ma de Nene Coca, activista cultural amb àmplia experiència en el sector artístic i associatiu.

L’empresa es crea amb l’objectiu d’acompanyar i oferir suport professional a projectes culturals i associacions sense ànim de lucre, generalment desatesos per les gestories tradicionals.

Un recurs per afavorir la creació i la producció de projectes culturals nascuts del teixit associatiu gironí, des d’on s’ofereixen eines i serveis a les entitats per a la seva sostenibilitat econòmica i humana.

Una gestoria per associacions implicades en el desenvolupament de la vida cultural de la seva comunitat, que facilita les seves tasques administratives i els permet centrar-se en els objectius del col·lectiu.

La Nuclear és, en definitiva, una eina per superar les dificultats burocràtiques amb les que han de fer front les entitats culturals sense ànim de lucre.

Professionalment, Nene Coca ha estat al darrera de Produccions A. Paranoides des d’on ha desenvolupat tasques de management i producció d’esdeveniments musicals; ha treballat com a freelance en diferents projectes musicals i d’arts escèniques com FITAG, Projecte T, Summercase… i ha estat durant deu anys coordinador de l’Associació Gironina de Teatre, l’entitat que gestiona el Centre de formació teatral El Galliner.

Més informació a www.lanuclear.cat

Compartir