Veza

Veza és un projecte personal inspirat en les formes, colors i naturalesa d’un entorn màgic com la Costa Brava. Veza és sinònim d’elegància, delicadesa i amor per l’art i el disseny. Les joies es transformen en un objecte de guarniment únic i amb un caràcter molt personal.

Totes les joies estan fetes a mà, mitjançant un procés artesanal, delicat i molt laboriós, en un procés zero waste en què no es malgasta ni un gram de material. De cada model, se’n fan poques peces, d’aquesta manera donem un caràcter especial i exclusiu, on cadascuna de les peces de joieria és subtilment diferent de l’anterior.

La seva creadora, formada en disseny de producte i joieria, va decidir que les peces havien de portar el nom de les dones més importants que l’han acompanyat en aquest trajecte de creació i inspiració.

Perquè les joies són persones, són moments, són records… i romanen en el temps. I no hi ha res que ens agradi més i que ens faci més feliços que poder tenir el record d’algú amb nosaltres sempre. A més, un record que no només estarà a la teva ment, sinó un record que podràs tocar, mirar i guardar com si fos el teu tresor més gran.

 

Compartir